Mer har hänt med glasögonen

Hallå. Hoppas läget är bra med dig, att du fått sova gott och allt det där. Jag lever och har hälsan i behåll, det är viktigast i dessa tider av pandemi tycker jag.

Nu till någonting helt annat. Jag valde ett par glasögon i förra året i februari, som jag hade fram till... om det typ var december eller liknande. Jag insåg då att de hade blivit trasiga och liksom släppt färg på klistermärkena som finns på själva skalmarna till glasögonen. Jag fick då lämna in och klaga på det. Fick då ett par likadana nya, vilket är bra och det gick på garantin.

Sedan kom det som ett brev på posten nu igen, att det hänt samma sak med mina glasögon, själva klistermärkena har gått sönder på samma vis och även lossnat på ena sidan. Jag känner inte för att klistra tillbaka dessa märken själv, eftersom de inte ska lossna.

Väl hos optikern igen, så finns inte dessa bågar jag har nu. De har tydligen utgått ur sortimentet. Där blev jag väldigt glad, eftersom jag inte vill ha ett par likadana och att det efter ett tag händer samma sak igen. Jag fick då välja ett par andra bågar och fick glas, bågar osv helt gratis. Ja, det gick ju på garantin. Det är liksom hur bra som helst att jag slipper stå för detta själv, eftersom jag inte tänkt byta glasögon ännu och ändå fick göra det.

Hoppas att jag kommer att trivas i mina nya glasögon, när jag väl får ta med de hem. Jag har liksom sneglat på de bågar jag valt vid flera tillfällen, då jag ska välja glasögon men aldrig valt de. Ja, inte förrän den här gången.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Nyfiken på hur de nya ser ut. Så bra att du fick gratis
nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,