Melodifestivalen: Varför får detta bidrag tävla?

Jag undrar bara hur detta bidrag får lov att tävla i festivalen. Borde det inte gälla samma regler nu, som när Anna Book var med för några år sedan?

Renaidas låt är väldigt bra och så vidare, men det är ett plagiat på Major Lazer - Boom. Jag tycker inte det är okej att låten är med i festivalen, eftersom den är ett plagiat.

Säga vad man vill om Renaida, men jag tycker att hon är gullig, jordnära, sjunger bra och är en grym artist, inget snack om saken. Att hon har med en del av musiken i sitt bidrag i årets tävling, som dessutom är ett plagiat gillar jag inte alls. Tyvärr. För mig kändes det konstigt när jag fick reda på att det är ett plagiat.

Jag tycker att hur sorgligt det än må vara, så borde låten diskas. Det kan inte få gå obemärkt förbi. Gör likadant som med Anna Book för några år sedan, låt henne få framföra den, men utom tävlan. Tyvärr har det inte gått till så, som reglerna säger. Det känns lite tråkigt, men ingenting att göra åt.

Bara så att alla som inte uppmärksammat detta får veta att Renaida alltså inte är först med denna del i sitt bidrag i årets tävling.

Gillar

Kommentarer