Månaden som gått - Juni 2020

Juni 2020!

Hallå där ute. Jag är inte så flitig med att göra en månaden som gått varje månad. Insåg att senast var i april i år. Jag förstår inte varför jag glömmer bort alltid, men men... kanske blir ändring på det eller så kanske inte? Vem vet?

Nog om detta. Nu kör vi igång.

Vad var extra bra denna månad?

Det som var extra bra, det var att värmen kom och att min kära pappa hade semester några veckor, så att vi kunde hitta på saker tillsammans. Även mamma var ju med och hittade på saker då och då. Mina föräldrar bor ju tillsammans.

Att jag tog mitt första dopp för sommaren, det var ju också extra bra och att kunnat umgås mer med min systerdotter är också extra bra.

Något annat som också varit extra bra, det är att vi får börja resa inom Sverige igen, vilket jag och mina föräldrar gjorde. Vi åkte med en övernattning till Saxnäs, via vildmarksvägen. Du kan se bilder och läsa om resan här och här.

Hände något tråkigt?

Det har jag ingen koll på om det gjorde, men jag tror faktiskt inte det. Inte något stort och viktigt i så fall.

Har du tränat denna månad?

I början i alla fall, innan terminen tog slut för säsongen. Annars har jag inte varit särskilt aktiv känner jag, vilket det absolut måste bli ändring på.

Något klädesplagg du använt extra mycket?

Vilken dålig fråga. Jag använder de kläder jag tycker är sköna och bryr mig inte om jag använder några plagg mer än andra. Ingenting jag tänkt på heller, så att säga.

Hur har din juni månad varit?

Över lag tycker jag att den har varit väldigt bra, en fin sommarmånad med allt vad det innebär liksom. Men det som varit är att det för mig varit för varmt många gånger. Jag har nästan inte stått ut med den värme som varit, när det varit uppemot 30°C. Det gör ju också att värmen stannar kvar inomhus en längre tid. Jag har inte möjlighet att ha fönster åt två håll i min lägenhet, tyvärr. Ibland har jag önskat att det funnits en AC i min lägenhet och inte bara en bordsfläkt liksom.

P.S Bilderna är arkivbilder

Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Det där med värmen känner jag allt för väl igen. Den har många gr drivit mig till vansinne. Tycker det är precis lagom med runt 20-25 grader behöver inte vara mer!
nouw.com/ayannas
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Skrev ett långt svar till dig, men datorn krånglade. Jag tycker också om när det är lite svalare väder ute, det får inte var för varmt. Jag vill i alla fall ha väldigt svalt när jag sover, annars känns det olidligt. Just nu är det 15°C utomhus och det känns för mig lättare att härda ut, eftersom det inte blir lika klibbigt på kroppen och jag svettas inte lika mycket. Tack gode gud. Jag vill ha runt 20 grader, då är det mer lagom tycker jag. Inte för varmt och heller inte för kallt, utan mer lagom sådär
nouw.com/mynameisjossan