Man kan aldrig få för mycket kärlek

Hallå därute i den berömda holken. Här kommer jag att tipsa om en av mina stora idoler, nämligen Jessica Falk.

Jag brukar gå på hennes spelningar ibland och hennes föreläsning hon har genom att hennes dotter fick en hjärnskada - Just Do It! - En föreläsning med musikaliska avtryck. Där blandar hon både musik hon skrivit själv, tillsammans med berättelser ur verkliga livet. En gripande show/föreläsning. Får du möjlighet någon gång i framtiden, så tycker jag verkligen att du ska se den. Om jag minns rätt, så har hon hållit på med den showen/föreläsningen sedan 2011.

Hon har även skrivit musik i Nashville, tillsammans med duktiga musiker mm. Det berättar hon också om på din föreläsning.

Här kan du läsa det hemska som hänt Jessicas dotter Rocky, även saker som drabbat Jessica och maken Patrik. Helt sjukt, så sjukt att jag blir ledsen å deras vägnar. Det ska inte behöva gå till så som det gått till här.

Jessica och jag följer varandra på Instagram och vi brukar ha kontakt ibland, när vi skriver till varandra. Jag brukar svara på hennes inlägg och hon brukar gilla det jag lägger upp ibland. Inte så att vi har kontakt dagligen, men ibland händer det.

Träffade henne första gången i och med att jag var medlem i en show och dansgrupp som heter Happiness. Men jag slutade efter ett tag och glädjen för Jessicas musik har fortsatt hos mig och idag känner vi varandra liksom, men vi umgås inte som så, utan det är att vi ses ibland under hennes spelningar. Jag har sagt en gång och skrivit vid några tillfällen till henne att hon är min stora idol.

I så fall är det Jessica och Britney Spears som är mina stora idoler.

Jessica är också ambassadör inom hjärnskadeförbundet Hjärnkraft, som du kan läsa mer om här. Hon och hennes dotter Rocky säljer singlar (CD-skiva) där pengarna går till Hjärnkraft och deras arbete. De spelade in en av Jessicas låtar tillsammans för det där projektet. Låten heter "Make A Change" och kom upp på YouTube i december 2017.

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Måste in och läsa om dem. Tack så mycket ☺️

nouw.com/mariasvardag
mynameisjossan
mynameisjossan,

Varsågod, fina du 😍😍

nouw.com/mynameisjossan