Lite om mig - lite roliga frågor

Här kommer jag svara ärligt på frågor om mig. Jag hittade frågorna i den här bloggen. Hoppas att du gillar att läsa mina svar till dessa frågor. Ha en trevlig läsning, så får du förhoppningsvis veta lite mer om mig.

Något du avskyr? Människor som får mig att må dåligt. När jag är elak mot mina nära och kära. Barn som far illa, fattigdom, sprutor, orättvisor. Ja, för att nämna några.

Hur var du i skolan? Den där tysta blyga typen som sällan ställde till med någonting. Jag var helt enkelt utanför och var inte med så mycket på saker och ting. Hade en kompis i lågstadiet, han och jag kom försent till skolan efter några raster, missade lektioner osv. Men jag var oftast ensam och var för mig själv, stod vid sidan av betraktade och vågade liksom inte ta steget att vara med. Mycket på grund av diagnos Aspergers Syndrom.

Vad blir du stressad av? Mycket folk och att göra för mycket saker på en gång. Att folk säger åt mig 5 minuter innan att nu ska vi göra detta och du ska vara redo den här tiden för att göra det. Det kan göra mig himla stressad. Tidsuppfattning gör mig också himla stressad, så stressad att jag kan välja bort vissa saker, även om jag har god tid på mig när jag frågar någon som har god tidsuppfattning. Blir även stressad av att det är stökigt i lägenheten, kläder ligger huller om buller på min soffa. Det finns så mycket att det skulle ta väldigt mycket plats att skriva detta och jag tror inte du skulle orka läsa allt.

Hur tror du andra uppfattar dig? Som snäll, trevlig, ärlig och en god medmänniska. Jag tror också att jag uppfattas som en snäll och god vän, en hjälpsam sådan och en bra moster.

Hur uppfattar du dig själv? Inte som någon jättebra person alla gånger. Jag kan vara den som skickar 25-30 meddelanden till mina föräldrar när de jobbar och älta om samma sak. Jag kan också vara den där snälla härliga personen som är omtänksam, snäll, bryr mig om och finns där om det behövs. Samtidigt kan jag vara väldigt blyg också och tillbakadragen, om jag inte känner mig bekväm med situationen.

En situation som du tycker är jobbig/pinsam? Jag har svårt att tycka något är pinsamt på grund av min diagnos. Men jag kan tycka att saker är jobbiga ändå. Som att städa min lägenhet (får hjälp av mina föräldrar) laga mat (äter oftast hos mina föräldrar). Ja, det var nog inte det som frågan handlar om och det inser jag nu. Ursäkta.

Tre otippade saker om dig? 1. Jag har faktiskt aldrig ägt en iPhone, men däremot en iPod 3G. 2. Jag älskar surströmming och som mest har jag ätit 13 stycken (ca en stor burk själv) i början av min surströmmingskarriär. 3. Jag skulle vilja åka ut i rymden, för att se hur det ser ut där ute i det oändliga. Skulle vilja promenera på månen också, skulle vara hur häftigt som helst.

Något du funderar mycket över? Hur livet kommer att bli i framtiden med allt vad det innebär. Jag lär nog inte få uppleva när människorna tar sig till andra planeter, för att vi inte kan bo på jorden längre. Hur länge kommer mänskligheten att finnas kvar? Är det någon risk att mänskligheten dör ut, precis som dinosaurierna? Håller vi människor på att ta död på oss själva med alla utsläpp från fabriker, all plast i haven, allt skräp och alla avgaser vi spyr ut från våra bilar hela tiden när vi också står på tomgång och inte bara när vi kör våra bilar. Många fler funderingar finns, men du kommer inte orka läsa om jag skriver ännu mer. Den tiden har varken du eller jag, till att skriva eller läsa detta.

Gillar

Kommentarer