Kaos på Willy:S hemma

Egentligen orkar jag inte göra det här inlägget, men känner att jag måste.

Jag var på Willy:S matbutik idag. Det var inte alls mycket folk, men för mig blev det kaos ändå.

Hjärnan ville inte lyda mig, jag hittade inte vad jag skulle. Jag vågade inte fråga personalen om hjälp, det är ett problem. Jag känner inte personalen och de känner inte till mig. Där blev det en krock kan man säga.

Jag ringde min syrra och frågade. De hade inte kesella, så hon tipsade mig om kvarg istället. Hittade jag det? Jo, men inte naturell, bara med smak.

Jag fick till slut sådan panik att jag ringde min mamma som är på sitt jobb och bad henne komma för att hjälpa mig. Hon kunde inte gå från jobbet, så hon ringde min syster som ringde upp mig. Hon var ändå hemma idag, så hon kom till min hjälp. Det sista jag skulle handla som jag inte hittade i allt "kaos" som utbröt i min hjärna, hjälpte min syster mig med att hitta. Det var snällt, verkligen.

Varför finns det inte bara en sorts lök, en avdelning för frysta grönsaker och en avdelning för... ja, vad det nu kan vara? Det finns olika märken, olika namn och sorter till förbannelse. Jag höll på att gå upp i limningen helt enkelt.

För mig med Asperger diagnos, så blir allt 10 gånger värre än för dig som inte har en diagnos. Jag är helt slut och vill bara vila, sova eller ta det lugnt resten av dagen. Jag fick sådan panik att jag höll på att gå upp i limningen. Det var för mycket för mig, så sjukt jobbigt och svårt. Allt blir mycket värre med en diagnos.

Tur att man har lillasyrran som en räddande ängel ibland. Det tackar jag så otroligt jättemycket för. Nu är det min tur att göra någonting för henne också. Hon får bara komma med förslag på vad hon vill ha gjort. Hjälper ju till om jag kan.

Imorgon ska jag ju laga mat med individstödet och sedan bjuda min familj på detta. Det får bli tacken för att syrran och hela familjen ställer upp för mig.

  • Dagbok
  • 134 visningar

Gillar

Kommentarer

anemonecallman
anemonecallman,
Kram på dig Jossan 😊
nouw.com/anemonecallman