Kaos i livet

Idag har det varit ett inre och ett yttre kaos som artat sig hos mig. Det började sjukt bra, med Yoga på förmiddagen ihop med vissa personer på jobbet. Var någon personal på jobbet som höll i det. Mysigt och avslappnande.

Därefter började kaoset. Jag skulle iväg för att låna hunden Stifler (japansk spets), eftersom han är hemma hos mattes föräldrar i veckan och jag inte sett honom sedan 5/11-15. Jag vände när jag kom till tomten där de bor, eftersom det var folk utanför.

Jag fick ett kaos inuti, vågade inte gå fram till dörren, så jag vände vid postlådan där vid tomtgränsen. Meddelade mattes mamma och talade om hur det blev.

Skickade 35 sms till mina föräldrar vardera och till syrran lika många. Jag mådde dåligt, eftersom det blev ett både inre och yttre kaos med tanke på vad jag sett fram emot och inte blev av på grund av den där lilla bagatellen med folk på gården där Stifler var. Fick reda på att de var snickare.

På grund av min Asperger, så vill jag gärna veta innan vad som händer. Hade bara trott att det skulle vara hunden och mattes mamma hemma där, eftersom hon skulle hem på lunch. Så var inte fallet och då backade jag på en gång.

Därefter blev det kaos för mig och jag blev arg, ledsen, samt besviken.

I ren ilska, så sade jag upp kontakten med hunden Frida, som jag ska träffa imorgon (henne kan du se min menyrad). Jag var så förbannad på allting, ledsen och besviken att jag skrev till Fridas matte "Imorgon får du ta hand om Frida själv. Jag avsäger mig det". Svaret jag fick var ett ord "Jaha".

Jag tog då och berättade om vad som hänt med mig, varför jag var som jag var och hur det blev som det blev. Jag frågade "Kan jag säga förlåt?" Efter någon timma skrev jag igen "Nu känns allting mycket bättre igen. Får jag ändra mig eller kan jag inte det?" Gick några minuter innan jag fick svar "Det är klart du får ändra dig".

Se, allting löser sig, bara man ger sig fan på det. Har i alla fall varit med min morfar på Konsum och hämtat ut en telefon åt honom. Det är en Doro han har köpt. En sådan med så få funktioner som möjligt, att kunna ringa är det han vill ha. Den heter Doro PhoneEasy® 507S och är midnight blue. Jag fixade den åt honom idag på jobbet och imorgon kommer han för att hämta den. Jag fick uppge numret på varan till kvinnan, där vi hämtade ut telefonen och morfar fick visa sitt körkort. De kräver ju ID-handling.

Morsan fick morfars faktura via mailen och imorgon när han hämtar telefonen, så ska han få den. Eftersom morfar varken använder dator eller någonting annat, så var det mina föräldrar som fick fixa med både nytt simkort, beställa telefonen och den biten. Sedan kom SMS till mig, när det var dags att hämta ut skiten. Det är så, för att morfar inte kan läsa SMS någonsin.

Den förra mobilen morfar haft hade han i över 20 år, så ett nytt batteri till den kostade 930 kronor från USA. Det är inte billigt, då var det mycket billigare med en ny telefon. Därför fick det bli en Doro.

Ikväll ska jag till Nordichallen i Sundsvall och se "Trollkarlen från Oz" med Glada Hudik Teatern. Det ska bli väldigt kul faktiskt. Jag ska gå med min ledsagare.

Bilden här ovanför är en bild på mig när jag satt i omklädningsrummet på jobbet. Alltså innan allt kaos bröt ut för min del. Ovanpå mitt ansikte är ett filter, eftersom jag tycker att mitt ansikte ser bättre ut så.

Ute regnar det och är trist. Hoppas på en bättring imorgon, annars blir jag galen.

Gillar