Kan du hjälpa till med korrekturläsning, skriva om och rätta till?

Om man som jag har ett färdigt manus eller vad man ska säga till en egen bok man vill ge ut. Hur gör man då för att få tag på någon som kan hjälpa till att korrekturläsa, skriva om och hjälpa till?

Min bok borde komma ut i handeln så snart som möjligt, för att hjälpa folk att få upp ögonen angående Aspergers Syndrom. Det är mina egna erfarenheter och min egen diagnos jag tänkte använda mig av i boken.

Jag vill verkligen att det här med min bok ska bli så bra som möjligt. Jag har försökt ta reda på om det finns någon som kan hjälpa mig, men har inte hittat någon som kan hj��lpa till. Det är verkligen synd, eftersom jag försökt så mycket själv.

Har skrivit 37 sidor på ett Word dokument, för att skriva det jag vill ha med. Fått hjälp av en som läst igenom det jag skrivit, men hade ingen möjlighet att hjälpa till med korrekturläsning och strukturering.

Det är därför jag undrar om någon kan hjälpa mig med strukturering, fixa till och göra det här till hela kapitel. Jag har inte riktigt gjort det så. Har försökt, men det är inte så lätt att få till det tycker jag.

Behöver hjälp med att strukturera upp, så att allt kommer i rätt ordning. Just nu är det blandat, huller om buller. Kan inte få till det och är inte bra på att strukturera upp saker och ting. Skulle verkligen bli glad om någon kunde ta sig an min skrivning, hjälpa mig och få till det på bästa möjliga vis.

Skulle vara kul att när manuset är klart, kunna kontakta ett bokförlag, där man kan få hjälp att få boken i tryck och låta den komma ut i handeln.

Om andra kan, varför skulle inte jag också kunna?

Jag skulle bli jätteglad om någon vänlig människa skulle vilja hjälpa till.

Är det just dig jag söker? Hör av dig om du skulle kunna tänka dig att hjälpa till och så vidare.

Tack på förhand. Josephine

  • Annat
  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer

Jana,
Jag hjälper gärna dig! Jag är duktig på grammatik och på att strukturera och sortera texter. Jag har även skrivit en bok, en receptbok som jag gav ut via Vulkan.

Jag har också asperger.

Mejla mig!

:)
www.janasbokhylla.blogg.se
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Vad vill du ha för att du hjälper mig?
nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tyvärr har jag inte din mail.
nouw.com/mynameisjossan
Jana,
Jag är urkass på att göra bloggdesigner, så du får gärna göra en design till min bokblogg 😊

Min mejl är: [email protected]
www.janasbokhylla.blogg.se
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Jag kan inte göra bloggdesigner. Jag kan inte alls det där med html, CSS osv. Jag använder mig av drag and drop som finns här på nouw.com Det är så att jag aldrig har kunnat html och sådant någonsin.

Det jag är bra på att göra till bloggen är header
nouw.com/mynameisjossan