Just do it

Här är en sångerska som jag tycker är väldigt bra. Hon är från mina hemtrakter Sundsvall, vilket är så coolt. Helen Sjöholm är också från mina trakter.

Den här sångerska lyssnade jag på en gång, då jag var på en julshow med Happiness, som Annelie Nordin höll i. Då sjöng Jessica några låtar från hennes album. Jag fastnade inte direkt för det då, men senare. Jag var även medlem i Happiness ett tag. (En sång och dansgrupp för folk med funktionsnedsättningar).

Vi hade en konsert på InBetween i Timrå, då jag sjöng en låt av Sonja Aldén som heter I din himmel. Jessica sjöng en massa låtar då också och berättade om sitt liv. Hon hade varit i Nashville och spelat in musik med Dolly Partons körsångerska. Jag blev väldigt glad, eftersom jag tycker om Dolly och fastnade för Jessicas musik lite smått. Lyssnade några gånger och den biten, men jag blev inte fast eller inbiten som det så fint heter.

Nu ett tag senare kom jag in på hennes musik igen. Visste att hon gjort ett nytt album som jag hittade på Spotify. Det är en höjdare och till min stora glädje, så är albumet bättre än det förra. Ja, alla har olika smaker. Det förra hade väl någon/några låtar som föll mig i smaken, men inte mer.

Spana in Jessicas hemsida här, om du gillar låten jag lagt upp i början av inlägget. Annars kan du bara spana in hemsidan ändå, alltid finns det något som faller dig i smaken

Gillar