Julklappstips upp till 50% rabatt

Hallå där ute i holken. Här kommer jag att komma med 2 stycken tips till dig på julklappar du kan köpa till folk som verkligen inte önskar sig något, till folk som har allt eller varför inte som någonting åt dig själv? Jag har tipsat om dessa förut, men det skadar ju inte att tipsa igen. Alla kanske inte har sett dessa tips.

Just nu får du 20% rabatt på mina naturfotografier och 50% på ramar hos printler. Skriv in koden [email protected] i kassan. Det gäller till torsdag 17/12-20, vilket är sista datum för att garantera att paketen hinner fram innan julafton. Rabatten på ramar dras automatiskt i kassan.

Konst är viktigt. Du hittar mina naturfoton här.

Som om inte detta skulle vara nog, så har jag även skrivit en bok om hur det är för mig att leva med diagnosen Aspergers Syndrom. Jag vet att det inte längre heter Asperger, men när jag fick diagnosen hette det Asperger. Namnet hänger liksom kvar för mig.

Är du sugen att lära dig mer om diagnosen, känner någon som nyligen fått sin diagnos eller har någon som bara vill veta mer? Då är denna bok rätt för dig.

För att din beställning ska komma fram till dig innan julafton, bör du beställa senast 19/12-20 klockan 02:00. Vill du vara säker på att din order når dig i god tid till julafton bör du beställa redan i början på december. Beroende på antalet böcker/bokstorlek så kan det ta längre tid eftersom din order kan vara skrymmande, skickas som paket eller som varubrev.

Du hittar boken här, om du är sugen att beställa den. OBS! Det är inte jag som satt priser.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligtinlägg #personligblog #personligtblogg #personligbloggare #julklappstips #julklapp #julklappar #aspergerssyndrom #aspergerssyndrome #aspergersyndrome #naturfotograf #natur #naturfotografi #bilder #boktips #boktipset #faktabok #fakta #faktaböcker #diagnos #diagnoser #diagnoser #doldadiagnoser #npf #npfpower #christmastime #christmas #jul #jul2020 #julen2020 #personligapresenter #presenttips #tipspåbloggen #tips

Gillar