Jobbet

Hälsat på och druckit te

Idag har jag varit till jobbet, för att hälsa på. Jag tycker det var skönt att det var så lugnt där. Ingen stress eller press på någonting. Jag kunde bara vara tillsammans med en jobbarkompis som var i gruppen idag och en personal. Så skönt verkligen, när det är lugnt och man vill försöka komma tillbaka till jobbet igen så smått.

Blev bjuden på salta kex med smör *MUMS*

Jag skulle hemskt gärna vilja ha någonting annat att göra på jobbet, men vet inte vad. Har en jobbarkompis som jobbar med vaktmästaren på kyrkan, är med på barnkyrkan och allt vad som sker. Hon skottar också snö,. rensar rabatter, kör gravvård och så vidare. Sedan har jag en jobbarkompis som är med vaktmästaren på en skola. Har en annan jobbarkompis som jobbar på ett hunddagis.

Själv skulle jag vilja hitta på någonting annat, istället för att vara på Daglig verksamhet med folk som har Downs Syndrom. De är jättegulliga och snälla, men det ger mig ingenting att vara där för egen del. Skönt att man kan komma och gå som man vill där, men ändå inte ett ställe för mig. När det inte är någon jag har utbyte av att umgås med som är där, då är det trist liksom på sitt vis. Inget ont om någon eller något, bara min personliga känsla.

Bilden är en arkivbild. Nu längtar jag verkligen till sommaren, med allt vad den har att erbjuda

Gillar