Jag vill inte ligga med dig

Ja, det var vad jag sa. Just de orden mellan att jag skrattade "Jag vill inte ligga med dig".

Varför skulle det vara så himla fel med två kvinnor som ligger med varandra? Nej, jag ser inget fel i det. Skulle jag för den sakens skull vilja ligga med dig? Nej, det skulle jag inte.

Du är ingen sådan person för mig. Att du är trevlig, that's it. Annars är det ingenting som gör att jag skulle vilja ligga med dig.

Varför drog jag ens upp det? I vilken värld skulle ens någon titta åt mig? Ja, förutom en hund. En hund visar direkt vad den tycker, det är det fina med hundar.

En människa kanske inte alltid talar sanning, det kanske finns någonting annat där... längst in, alltså. Det gäller att lära känna en person ordentligt, så att man vet vad den egentligen tycker.

Just nu vet jag inte hur jag känner mig. Är inte deprimerad eller någonting, bara otroligt trött och känner för att sova bort några timmar av dagen. Det går inte, eftersom individstödet kommer och ska laga mat med mig vid 11.00.

Jag känner mig inte som mig själv just nu, trött, lite ledsen och en aning nere. Kanske blir bättre senare? Jag tror faktiskt det. Tiden får utvisa om jag mår bättre senare eller inte.

Tänkte skriva någonting annat egentligen, men jag hamnade i detta kaos. Vad har jag gjort, ställt till med eller så? Jo, ingenting. Inte egentligen.

Hon som jag pratade med och sa att jag inte vill ligga med, hon tog inte illa upp. Jag tror att hon förstod egentligen. Jag vet inte... alltså, jag tror inte att hon vill ligga med mig heller. Det är ju bara så det är.

Jag kan inte berätta vem det gällde eller vem den är personen är, det skulle inte gå.

Nä, nu får jag sluta älta detta. Det försvann efter att orden var sagda. Det blev lite mer prat om det, men sedan ingenting mer. Inte just om att jag inte tänker ligga med henne. Inte just det, men annat.

Jag ser inget fel med två kvinnor som ligger med varandra. Jag tycker det är gulligt, vackert och så vidare. Kan inte förklara, men jag har tyckt det i flera år.

Jag är bara så himla trött och slut, skulle behöva sova just nu. Kan väl bara lägga mig i sängen en stund, innan individstödet kommer. Ja, så får det bli. Får dra upp till jobbet på eftermiddagen och låna ut några DVD-filmer till Gabriella.

Aja nog om detta. Ha en fin dag!

  • Tankar
  • 115 visningar

Gillar

Kommentarer