Jag vet inte riktigt

Hallå där ute och varmt välkommen till min blogg, om du är ny här. För all del även om du är en gammal bekant.

I lördagskväll satt jag framför mitt älskade Photoshop, för att pyssla lite och då fick jag för mig att jag ville testa någonting jag bara testat någon gång förut under dagen. Jag ville nämligen testa att göra mig själv till en målad bild, inte för att jag riktigt lyckades när man ser bilden på sådär långt avstånd.

Jag ser mer målad ut på bilden i ansiktet osv om man tittar på bilden på närmare håll. Nu tycker jag bara att håret ser målat ut och ingenting annat.

När jag tänker efter, så blev det väl inte så tokigt eller? Jag har liksom ingen aning vad jag egentligen tycker. Jag får känna in och fundera ett varv till. Hade eventuellt tänkt att ha den som en header i bloggen, men jag vet ju inte eftersom jag redan visar den nu. Det kommer då inte att bli någon överraskning, men det gör nog ingenting ändå. Jag får se hur jag gör.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggersgetsocial #bloggtopplistan #blogheader #header #photoshop #redigering #redigera #redigere #redigeradeosv #wow #kanske #pyssel

Gillar