Jag tänkte inte leta efter den bilden

Hallå där ute. Idag tänkte jag leka lite med olika effekter i en bok jag lånat av min pappa, som man kan göra olika saker i Photoshop med.

Dessa recept är inte bara knutet till CS6, utan jag kan använda det till min nyare version av programmet också. Det är en fördel faktiskt. Även om det ständigt kommer nya förbättringar med varje ny version av Photoshop, så tas ju inte de funktioner som fanns på föregående version bort. Därför funkar den här boken även bra att arbeta utifrån i nyare versioner av PS.

När jag nu skulle leta efter en annan bild, så hittade jag denna bilden i samma veva kan man säga. Den här bilden gör mig bra sugen på att dra ut i naturen, för att fota insekter. Tyvärr är det full vinter utomhus, med snö och diverse is med kyla. Längtar dock jättemycket till våren, försommaren och sommaren med för den delen.

Bilden fotade jag i min morfars sommarstuga 2013-07-24. Det är en sjukprickig nyckelpiga som håller på att äta upp en bladlus.

Jag har inte redigerat bilden ovan med hjälp av något recept ur boken. Den är redigerad på ett sådant vis jag oftast brukar redigera bilder.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #photoshop #naturfoto #naturfotografi #naturephotografy #nature #naturensval #naturen #hobbyfotograf #hobby #hobbyer

  • Natur
  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Superfint foto. Saknat dina foton.

Vad innebär detta med gästbloggare?

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det innebär att du skriver och berättar om sig själv med kanske en bild på dig osv. Sedan skickar du det till den du vill gästblogga hos efter att ni bestämt att ni ska gästblogga med varandra. Den du bestämt att gästblogga med gör samma sak till dig, skriver om sig själv med ett foto på sig själv också. Sedan lägger ni ut detta i era bloggar och väljer att publicera samma dag och samma tid. Bäst då att ni väljer att tidsinställa inlägget, Eftersom det ska upp samma dag och den tid ni själva bestämt
nouw.com/mynameisjossan