Jag sprängde högtalarna

Mina föräldrar har en extra TV, som är 13 år eller liknande. Ja, den är köpt för så längesedan eller så. Jag sjöng karaoke på mitt Nintendo Wii som jag har där. Gissa vad som händer? Jo, jag råkar spela sönder högtalarna. Jag höjde ljudet till 45 eller vad det var. Ja, det är inte så högt må du tro. Då började det skorra i hela TV:n och jag frågade pappa vad som hänt.

Först trodde pappa att någon kabel kanske var lös. När han provade att känna efter på kablarna till mitt Wii, så var det likadant efter det. Sedan frågade jag honom igen efter ett tag och då sa han ingenting när han tittade. Jag frågade honom då om det var högtalarna som är sönder. Han bara "Vad skulle det annars vara?". Jag trodde först inte på honom, men jag förstår att han har rätt.

Jag undrade om man inte kunde laga högtalarna. Det är klart man kan, men det är ju himla dyrt faktiskt. Det är då billigare att köpa en ny TV, om jag förstått saken rätt. Har jag ljudet på lägre, så låter det ingenting av det där skorrandet i TV:n. Jag vet att det är jag som sett till att det hände sådär med denna TV. Det kom efter att jag börjat sjunga karaoke under eftermiddagen.

Jag sitter just nu här och garvar, eftersom jag är chockad över vad jag gjort eller vad som hänt rättare sagt. Jag kan inte låta bli att garva, eftersom min reaktion blev så. Ja, tyvärr. På grund av min Aspergers Syndrom, så råkade jag reagera på ett vis som kanske inte en neurotypisk person skulle ha gjort (Neurotypisk (NT) betecknar de personer som är neuropsykiatriskt normalfungerande, till skillnad från personer med avvikande funktionsvariation. Wikipedia).

Det känns så jäkla jobbigt för mig, att jag gjort som jag gjort. Även om det inte var meningen, så gör det ont i mig av att tänka på det som skett. Jag är ledsen över att det hände.

Bilden här ovan är en arkivbild.

Gillar