Jag har längtat i flera år

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig, vilket det är med mig men jag är trött och skippade att gå på promenad idag, så det får bli imorgon istället.

Jag har faktiskt länge längtat efter att få besöka Ishotellet i Jukkasjärvi. Det skulle vara roligt att få uppleva naturen där och sova i ett rum där det är -14°C. Jag sover inte så gärna när det är varmt och föredrar hellre kyla när jag sover, vilket gör att det här nog skulle passa mig väldigt bra.

Det som gör det hela ännu mer spännande, är att influencern Margaux Dietz lade upp en video för några dagar sedan, när hon besöker Ishotellet med sin nya sambo. Då känner jag ännu mer att jag ville besöka detta ställe, även om jag redan velat det innan och har pratat med mina föräldrar om det. Ingen har riktigt nappat på att vilja följa med mig, vilket är synd. Jag tänker inte dra dit själv och det lär jag inte klara heller med min diagnos.

Har du inte sett när Margaux är där, så lägger jag in videon här så att du också kan se och förhoppningsvis bli lika sugen som mig att besöka stället. Jag var ju redan sugen att besöka stället innan jag såg den här videon.

Den här videon gör mig väldigt mycket mer taggad på att vilja åka dit och besöka stället, inte bara för att hon har varit där. Ja, du förstår nog ändå. Det där kan man kalla äkta Norrland.

Här kan du spana in hemsidan till Ishotellet.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar