Jag finner inga ord - Tack Förlåt

Jag har väl inte gillat den här personen så länge, mest för att mina föräldrar och syster gjort det. Jag har varit anti (hittar inget bättre ord) för allt vad min familj lyssnat på i musikväg. Jag ville vara tvärtemot och inte lyssna på samma sorts musik som de och så vidare.

Nu går det inte längre för mig att hålla tillbaka. mina känslor. Jag kan inte längre säga att jag inte också tycker om samma sak som mina föräldrar just nu. Jag gillar dock inte allt min familj lyssna på, fortfarande inget fan av Håkan Hellström, Bo Kaspers Orkester eller Eldkvarn bland annat. Nej, nu är det en annan person jag pratar om.

Idag släppte den här vackra tjejen en ny låt och jag kan inte låta bli att älska och åter älska. Jag kan faktiskt säga att jag blivit lite kär i personen efter den här låten, men hon har gjort många bra och inte bara den här.

"Satt som Buddha under trädet. Sa hejdå till hela världen. Ljust i huvet, öm i benen"

Hon släppte den i morse som låt på Spotify. Jag hade då inte lyssnat många svängar, sedan nu på kvällen har jag inte heller lyssnat många svängar på låten eller musikvideon för den delen och ändå kan nästan sjunga med i hela låten.

Jag säger bara det... detta är äkta kärlek. Den kommer från en av vår tids skönaste och mest sympatiska människor som finns, nämligen Laleh. Jag tycker hon är så sympatisk när jag ser intervjuer med henne i media. Jag blir så glad över att hon finns.

Jag har inget mer att tillägga. Det finns inga ord som kan beskriva denna människa på ett rättvist sätt. Jag kan inte göra det i alla fall och det kräver jag inte heller av mig själv. Jag ♥ Laleh och hennes musik.

  • Musik
  • 76 visningar

Gillar

Kommentarer