Inomhus VS Utomhus

Jag förstår inte vitsen med att ha tvätten utomhus på sommaren här i Sverige. Kan man inte få ha den inomhus året om? (Aspergers Syndrom)

Jag har precis tömt min tvättmaskin från blöta och nytvättade kläder. Känns skönt, tummen upp för mig liksom. Därefter hör jag mammas ord eka i mitt huvud "Du kan ha torkställningen på balkongen och låta tvätten torka där".

Typiskt "vuxna" att tänka annorlunda än mig. Jag må vara vuxen till åldern, men jag är långt ifrån vuxen som människa och person.

Kan man inte ha sin blöta tvätt på tork inomhus året om? Nej, tydligen kan man inte det enligt "vuxna" människor.

Jag skulle lätt kunna låta min tvätt torka inomhus året om, men då får jag väl höra att det är bättre att ha tvätten utomhus under sommarhalvåret. Men vadå? Det är ju säkert ännu varmare inomhus, så varför inte låta tvätten vara på tork inomhus då?

Jag förstår att man inte kan torka kläder utomhus under vinterhalvåret, då fryser de till is och stelnar, men under sommarhalvåret? Är det då så förbjudet att ha tvätten på tork inomhus?

Jag har gjort som min mamma sagt. Just nu torkar jag min tvätt på balkongen.

Jag förstår mig inte på de så kallade "vuxna" och deras sätt att tänka just i detta fall. Detta gör mig en aning förvirrad.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Äh jag torkar min tvätt inomhus året om. Huvudsaken den torkar! Men anledningen till att man vill torka den utomhus är att det kanske går fortare ( om det inte börjar regna) och framförallt att tvätt som torkat ute doftar så gott! Men jag torkar min inne ändå....
mynameisjossan
mynameisjossan,
Min moster torkar alltid inomhus också, eftersom hon har så många olika allergier att ta hänsyn till. Min tvätt luktar ingenting särskilt eftersom jag har inglasad balkong
nouw.com/mynameisjossan
menduserintesjukut,
Ännu ett super bra inlägg från dig. 👍
Å jag kan inte annat än hålla med dig..
Det är nu inte bara själva tvättningen i sig utan ställningen ska ut på tex balkongen, tvätten ska ut där, sen ska den int därifrån när den är torr och även ställningen.
Pust då är man ju redan slut efter bara början av det som ska göras.
Det enda ställer jag hänger mina kläder ute är hos pappa å det av den enkla andlednigen att där kan jag hänga tex häst täcker m.m ute å där får plats utan problem.
Tex 1 häst täcke inne på en torkställning = minimalt med plats att röra sig på inne.
nouw.com/menduserintesjukut