Ingen tinnitus

Inatt har jag sovit dåligt, vaknat i omgångar och inte riktigt vetat om jag skulle sova vidare eller vara vaken. Tack och lov hade jag ingen tinnitus som spökade, vilket jag är himla tacksam för. Någonting måste jag gjort rätt, eftersom det inte alls tjuter någonting.

Jag hade ställt klockan på 08:00 i morse, för jag tänkte kliva upp. Nej, kände att jag behövde sova vidare och det gjorde jag. Först till 10:00 och sedan 10:30, då jag klev upp. Jag känner mig inte trött som det är just nu och det är också väldigt skönt.

Kom i säng i bra tid igår kväll, vid 23;45, vilket är himla uppskattat faktiskt. Skönt med sömn för en gångs skull eller något. Ja, nog om det där nu.

Hoppas att jag inte gör någonting som gör att jag får tinnitus under dagen, eftersom jag inte vill ha det och det blir så otroligt jobbigt.

Vad är då tinnitus?

Enligt hörsellinjen är tinnitus att höra ljud som inte har en yttre källa. Det kan låta som pipljud, toner, tjut, surr, brus och visslande. Tinnitus är ganska vanligt, och de flesta har inte så stora besvär av det.

Gillar