Individstöd

Idag skulle individstödet komma till mig 10:30, men så blev det inte. Mamma hade pratat med chefen, eftersom jag tyckte det blev för mycket om de kom ca 3 gånger i veckan eller mer.

Det bestämdes igår mellan mig och Elisabetn att hon skulle komma 10:30. Jag väntade en halvtimma, sedan ringde jag till några olika människor, bland annat pappa och mamma. Då ringde mamma till chefen och pratade med henne. Det hade redan bestämts att individstödet skulle börja jobba med mig från och med onsdag, alltså inte idag. Två gånger i veckan.

Jag hade inte fått veta någonting om det, så jag väntade och väntade. Mamma trodde att det skulle bli så att de började med att komma två gånger i veckan från nästa vecka, men icke.

Aja nog om detta. Så de började redan idag med det, utan att höra av sig till mig. Det kanske är så att de inte har mitt mobilnummer, eftersom jag inte har deras. Då är det svårt för de att meddela sig, lika svårt som jag har att kunna meddela mig till någon av de i individstödet. Jag har ju inte numret och då är det svårt.

Nog om detta. Eftersom jag inte hade individstödet här, så drog jag till jobbet en sväng. Kände mig inte trött efteråt, vilket var bra. Jag fixade med ett schema, som jag behöver ha.

Schemat har veckans alla färger och dagar, sedan har jag olika lappar med aktiviteter som jag sätter upp på schemat. Om jag som exempel ska dammsuga på måndag, då sätter jag upp lappen på den dagen. På så vis har jag koll på att jag ska dammsuga då. När jag har dammsugit, så tar jag bort lappen och sätter upp den igen lagom till nästa vecka. Inte svårarare än så. Inte lätt att förklara, men hoppas att du förstår hur jag menar.

Gillar