Ikväll ska jag på dejt...

Ikväll ska jag på konsert och se Lena Philipsson uppträda. Nej, jag ska inte se henne uppträda, vad skriver jag för sjukt dåligt osant?

Jag ska på en dejt med Jessica Andersson, för att se henne uppträda, det är så det är och så ska det vara också, det blir liksom mycket bättre om jag skriver rätt från början. Vet inte vad jag tänkte på. Får skylla på att jag är nyvaken, efter att ha sovit en timma nu under förmiddagen. Ja, det är så det är och det får man bara ta liksom.

Jag ska snart in i duschen, för min ledsagare kommer vid 16-tiden. Då ska vi iväg för att äta och ha lite egen tid tillsammans, innan vi ska iväg till konserten.

Idag är en sådan dag, då man är helt slut i både kroppen och knoppen. Mest i hjärnan, om jag ska vara ärlig. Jag har inga andra planer för dagen, mer än att invänta min ledsagare och sedan dra iväg.

Jag kanske uppdaterar senare, ifall jag får några bra bilder från konserten. Kommer sitta på rad nummer 9 och det känns då en aning långt till scenen med bilder från mobilen.

  • Dagbok

Gillar

Kommentarer

freedomfights
freedomfights,