I promenad & lust

Oredigerade bilder, bara upplagda i ett kollage via en app i mobilen

Idag har jag gjort det jag skulle hemma, men inte riktigt allt. Efter frukosten och mina dagliga morgonrutiner, så sov jag i 30-40 minuter. Så otroligt skönt och välbehövligt. Tänkte jag inte skulle städa. Var lite lätt sur och grinig, men städningen gick bra. Dammade hela lägenheten med en dammvippa (utom balkongen) och dammsugade allting utom balkongen och sovalkoven.

Skulle gå med återvinningen också, men blev inte av. Gick hem till mamma och pappa, för att käka lunch. Det var bara jag och ensamheten hemma hos dem, eftersom de båda jobbade.

Tog mig en liten promenad efter att jag käkat. Det blev 6,57km. Det är inte dåligt när man är trött och orkeslös, så som jag var. Hade dock fel skor på mig, gissa om jag har ont under trampdynorna. *BLÄ!*

Är man en leopard, så är man. Mitt egna citat är grymt tycker jag. Kom på det när jag var ute på promenaden ”You can fight with a leopard, but you can’t win. Never ever”

Sitter just nu vid min gamla dator ”Sven” hemma hos mina föräldrar. Pappa brukar använda den, eftersom den är formaterad och är snabbare än hans gamla trötta stationära skrälle. (Läs tröskverk). Funderar på att dra hem till mig igen och göra vad jag nu ska göra, det vill säga… Ingenting!

Gillar