Hur kunde man tycka att det var bra?

I tisdagskväll fick jag sådan noja att jag var tvungen att ladda mitt gamla Nintendo DS lite. (NDS). Jag kände att jag ville spela det. Igår när jag satt med det framför mig och började spela, så insåg jag hur fett dålig grafik det är.

Kunde man inte bättre på den tiden eller var detta det bästa man kunde komma på? Till och med de modernaste mobiltelefonerna var strået vassare. Minns jag inte helt fel, så hade jag en Sony Ericsson Xperia Arc på den tiden. Inget minne egentligen, men tror ta mig tusan det var en sådan.

Förr ville jag sälja det där NDS, men nu är det ju knappast lönt att göra det. Vem vill spela på en gammal enhet som ser ut att ha grafik från stenåldern? Inte ens jag och då är det ändå mitt.

Att det är så usel grafik, det stör mig massor. Jag har ett spel som heter Megamind, det är så usel grafik att man tröttnar på att spela direkt. Det som kommer ut ur vapnet man använder ser ut som... vad ska jag säga? Det ser inte äkta ut direkt.

NDS är ingenting för mig. Jag kommer nog inte spela det mer framöver. Kanske bara om jag får så tråkigt att jag inte finner någonting annat att göra som är roligare.

Kanske att jag låter det fortsätta ligga i min skrivbordslåda och samla damm i sitt fodral? I think so eller något liknande!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer