Hemmaträning i dessa tider

Hallå i den berömda holken!

Varför är det så att det är lättare att träna i grupp, än ensam? Jag försökte mig på den här Tabatan jag hittade via YouTube, men kände att jag misslyckades. Hjärnan hängde inte med och inte jag heller. Kände mig helt slut i kropp och själ. Jag gjorde inte heller mitt bästa. Ungefär dessa övningar har jag gjort förut och de kände jag var riktigt bra övningar.

Jag kom bara till 9 minuter och 21 sekunder, innan jag gav upp. Jag kände att det var både för jobbigt och för trist att träna själv. Jag känner inte den där puschen som gör att det känns lika roligt som när jag tränar i grupp. Den gnistan finns liksom inte där och det vet jag inte varför. Jag kanske har min diagnos att skylla på, jag vet inte. Svettig blev jag i alla fall och behöver en dusch nu.

Att känna mig glad gör jag inte heller. Det känns som en helt fel dag egentligen. En helt fel dag för någonting alls liksom. Jag kan inte förklara hur jag känner mig, men det känns inte "jippi, vad kul" eller liknande. Nä, jag måste ha vaknat på fel sida helt enkelt.

Jag blev i alla fall grymt svettig på dessa ca 10 minuter, vilket är positivt i sig.

Hur som haver med Covid-19, så ska jag inte till vattenträningen i ikväll. Det är onödigt att göra det tycker jag, så jag får stanna hemma. Det är därför jag kör hemmaträning istället, med allt vad det innebär. Ja, jag försöker ju köra hemmaträning i vilket fall son helst. Igår körde jag helt själv i 10 minuter, efter eget huvud med någon Tabata jag hittade via Spotify. Det var himla skönt och stärkande. Jag kände att jag behöver köra hemmaträning ett tag, nu när jag inte kan gå på träningen med Korpen på grund av Coronaviruset.

Gillar

Kommentarer