Hälsat på min morfar

Hallå i den berömda holken. Idag fick jag en idé. Jag tänkte att jag skulle hitta på någonting jag inte brukar göra vanligtvis. Jag ringde då min morfar för att fråga om han behövde ha någonting handlat (han har kommit hem för någon vecka sedan från sjukhus och korttids).

Mycket riktigt ville morfar ha ett Aftonblad. Sedan ville hans sambo ha smör att kunna steka i och tidningen Året Runt. Jag fixade det och sedan hade jag ingen brådska dit, eftersom jag gick med mobilen och fotade lite på snön längs vägen. Efter ett tag ringde min morfar och funderade var jag tagit vägen, eftersom det tog så lång tid för mig. Jag hade dock ingen brådska, men var då vid trapporna upp till porten till trapphuset där han bor. Han undrade om jag ville fika med dem och det ville jag, så jag fick komma in. Hans sambo resonerade som så att jag inte har Corona och därför kunde hälsa på, sagt och gjort. Jag drack ett glas julmust och sedan åt jag lite hembakat som morfars sambo bakat.

Min morfar har inte träffat sitt barnbarnsbarn, alltså min systerdotter på länge och därför fick han se bild på henne.

Snackade med min närmsta granne om att det är råttor här omkring och att jag sett spår igår i snön med min pappa. Hon bad mig prata med en i styrelsen och det gjorde jag. Hon i styrelsen skulle prata vidare med ordförande i föreningen. Sedan kom min närmsta granne ut och skulle gå till blomsteraffären med en väninna som också bor i samma förening och är min granne. Jag gick också ut samtidigt. Jag berättade då vad jag hört från hon i styrelsen. Då frågade den där grannen, inte min närmsta granne men den andra om det inte var spår från en pudel jag sett. Jag sa att det var inte det och visade lite av de översnöade spåren och talade om att min pappa kan det där och visste att det var råtta.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #snöflingor #snö #snow #fromtimråwithlove #sverige #sweden #västernorrland #norrland #vinter #vinterland #vinterfoto #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #winter #winterwonderland #winterphoto #winteriscoming #timrå #råttor #råtta #någratips #råttskräck #promenad #handla #handlat #morfar #sambo #tidning #aftonbladet #fika #hälsapåmittsätt #träffa #träffat

Gillar

Kommentarer