Gubbrå med familjen

Idag har jag varit till Gubbrå i Njurunda, Sågverksdammen, i närheten av Galtström.

Jag hade med min kamera och tog en massa fina bilder på bland annat paddor som simmande omkring och en snok som jag såg. Den höll jag på att kliva på, men det gick bra i alla fall.

Just nu är jag hos mina föräldrar och har inte tillgång till att lägga in bilderna i någon dator för att fixa till och redigera. Ni får hålla till godo med bilderna jag har i min telefon och kan erbjuda bara sådär. Bra och bättre bilder kommer, när jag är vid min egen dator, kan fixa till bilderna med Photoshop och lägga till mitt namn på bilderna också.

Här är bilder du får som jag tagit med mobilen. Sitter förresten vid pappas dator, men vill ändå inte hålla på att lägga in mina bilder och redigera de i hans dator. Ni får hålla er till tåls så länge.

Vi var borta hela dagen, jag och mina föräldrar. Vi hade med oss smörgåsar med stekt ägg, te till mig och kaffe till mina föräldrar, samt muffins och kvarg. Det var en mysig dag helt enkelt och jag är mer än nöjd med dagen som var. Det var till och med så varmt att man stundvis inte behövde ha på sig jacka, utan kunde gå i kortärmat.

Denna stuga ägs av SCA. Den brukas användas vid jakt och i vattnet bredvid skjuter man gräsänder.

Här står jag och fotar kanadagäss, samt gräsänder.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
mysigt med härliga utflykter
nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är riktigt mysigt och kul
nouw.com/mynameisjossan