Gasläcka i kalsongen

Hallå där ute. Idag är det bara bra med mig, men det är väldigt kallt ute. När jag gick med min mobiltelefon vid örat, så frös mina händer något otroligt eller ja, den handen som jag höll telefonen med. Hade inte tagit med mig vantar som synd var, men det blir väl bättre en annan gång att komma ihåg det.

I alla fall idag på jobbet fick jag sitta och skriva upp vad butiken Kreha har för saker att sälja i montern på Kommunhuset. Det var bara att skriva av det som stod på ett papper, ta bort det som var sålt och lägga till lite som jag skrivit lite fel på. Inget märkvärdigt. Har haft sådan träningsvärk efter att ha tränat både armar och ben i 2 dagar, både måndag och tisdag. Det blir nog snart bättre med det också.

Vad är Kreha? Butik Kreha säljer hantverk, nytillverkat och olika produkter tillverkade genom återbruk, det finns även olika produkter av linne med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera. Dessa saker görs av folk som har olika funktionsvariationer.

Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå, 5 minuters promenad från torget. De har stängt för allmänheten tills vidare nu, på grund av pandemin (Corona, Covid-19). Det är bara min grupp som får gå dit för att hämta och lämna tillbaka saker som vi säljer i montern på kommunhuset.

Kreha har även visning av kognitiva hjälpmedel (hjälpmedel för hjärnan). Enkla hjälpmedel som kan ge dig stöd med tid, planering och kommunikation.

Inte jag som skrivit texten på det där papperet, så att du vet

Idag är det faktiskt chokladens dag och dagen till ära fick vi varsin chokladbit som hon som är personal i gruppen på jobbet köpt. Jag, min jobbarkompis som var där och personalen fick en varsin.

På vägen hem, så gick jag förbi en gubbe eller om man ska säga farbror? Vad som är snällast vet jag dock inte. Det var i alla fall ingen man, för att han var inte i din åldern kändes det som. Han gick på andra sidan från mig. Varsin sida av den något smala gatan (bild härunder). Han gick bakom bilarna som stod parkerade där och jag gick på trottoaren. Tur vi gick åt motsatt håll och inte samma alltså. Gissa vad han gör? Jo, han fjärtar. Det låter inte sådär jättehögt, men det hörs att det kommer ut något. Jag tittade på honom just då och han fortsätter gå som ingenting har hänt, samtidigt som han fortsätter fjärta. I hans värld kanske det inte var någon biggie heller. Det är äckligt att folk fiser/pruttar osv offentligt sådär. Spelar ingen roll om man är utomhus eller inte tycker jag. Man behöver inte göra det offentligt, om man verkligen kan hålla igen alltså och gå ifrån så att man inte har folk omkring sig, om så bara jag denna gång.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Verkar vara en rolig arbetsplats du har.

Hade ingen aning om att det var chokladens dag. Det var ju bra. Då kan jag ta en extra bit.

Låter som du tränat ordentligt. Bra jobbat av dig att gå på träningarna du gör. Verkar lite roligt också. Särskilt vattengympan.

Farbrorn vete tusan. En del gör lite sådär som de vill. Gillar det inte heller. Oförskämt tycker jag.

Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag tycker mer om den arbetsplats och de arbetsuppgifter jag har idag, jämfört med de jag hade förut. Då var det mest att tar bort häftklamrar ur tidningar, tar i sär ett och ett blad ur tidningarna och sedan lägger det i en korg. När korgen var full var det bara att stoppa in dessa papper i en maskin som river de till konfetti eller vad man säger och så ska en hel sopsäck bli full. Sedan såldes det till hästägare, om hästarna är allergiska mot att ligga på hö. Nu har jag arbetsuppgifter som har någon nytta med sig om man säger så. Något som får mig att utvecklas som person eller vad man säger.

Ja, den där farbror var väldigt äcklig. Tur det ändå var utomhus

nouw.com/mynameisjossan