Fotens dag - knappt haft tid till...

Hallå där ute i den berömda holken. Det jag gjort ikväll brukar ju inte vara särskilt kul och det var det ju inte heller när jag tänker efter, men nödvändigt.

Min mobil har slukat mycket batteri ett tag och jag fick idag för mig att jag skulle fabriksåterställa telefonen, genom att återställa telefonen till fabriksdata eller vad jag nu gjorde. Det tog inte alls lång tid att återställa den och börja om igen. Det tog bra längre tid att återställa alla appar, alla ringsignaler mm som försvann när jag återställde mobilen. Men tillsammans tog allt ungefär 3h att sitta i ett svep alltså, utan paus.

Jag hade tänkt att dricka te, men det blev inte av på grund av att jag fixade med mobilen. Jag ville bli klar någon gång. Nu får jag hålla tummarna för att det går bra med mobilen och att den slutar dra batteri så in i helskotta mycket. Det tar ju slut och jag får ladda flera gånger på 1 dag, vilket jag inte behövt göra innan jag uppdaterade till Android 11 för ett tag sedan, men det går nog bra ändå. Nu när jag håller mig hemma, så funkar det bra ändå att den drar batteri. Jag har ju tillgång till laddare väldigt lätt.

Det är ju också så att jag inte har någon liten smidig powerbank att kunna ta med mig heller när jag ska ut, så det blir ett stort åbäke. På längden är den 14,5cm och bredden är 7,5cm ungefär. Tänk dig att gå omkring på promenad och ha den i jackfickan. Inte optimalt direkt, men det är så jag har när jag går på länge promenader för att batteriet tag slut så fort när det är kallt ute. Går från 50%-2% på nolltid när man varit ute ett tag och fotograferat med mobilen.

Hade inte ens tid att dricka en kopp te ikväll, eftersom jag var så inne på att fixa med mobilen så den blev klar. Nu är den så gott som klar faktiskt och det är jag tacksam över. Kommer inte orka hålla på med den något längre tag eller fortsätta imorgon rättare sagt.

Eftersom det ändå varit fotens dag hela denna dag, så tog jag mig ett härligt fotbad. Det var skönt för mina kalla fötter och behövligt känner ju jag. Man ska ju ge sina fötter kärlek idag och enligt tidningen hälsa, så kan man ta ett fotbad idag.

Gör såhär:

- Börja med att ta bort gammalt nagellack och klipp tånaglarna.

- Blöt fötterna i en balja med varmt vatten. Sitt så i 10-15 min, gärna med lite bra musik och möjlighet att slappna av ordentligt.

- Nästa steg är att ta bort döda hudceller. Detta kan göras med en exfolierande kräm eller med en elektronisk fotfil.

- Skölj fötterna. Tillsätt gärna någon mjukgörande och lugnande produkt, till exempel ett serum, i vattnet och sitt med det en liten stund till.

- Använd därefter en borste, eller gammal tandborste, för att skrubba bort smuts på t ex tånaglarna.

- Skölj och torka fötterna och smörj dem sedan med en tjock, fuktgivande kräm. Ta på dig ett par strumpor för att låta krämen sjunka in i huden – eller lacka naglarna i en fin färg!

Tips från tidningen hälsa.

Eftersom jag har så små fötter att de får plats i en skurhink, så fick det bli så. Det funkar varje gång. Jag har mellan 33 och 36 i skor, det varierar och beror på vilken typ av skor det gäller.

Dags för tandborsten, eftersom sängen kallar. Får fortsätta bloggandet imorgon och även se hur telefonen beter sig under morgondagen efter fabriksåterställning.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #fotbad #fot #vårdasinafötter #fötter #temadag #februari #torsdag #kväll

Gillar

Kommentarer