Första träningspasset

Denna kväll har jag varit på för mig första passet av träning denna termin. (Det körde igång förra veckan med första passet för terminen) Det jag var på är ett pass som heter "Lättgympa för alla". Det satte verkligen spår i mig ikväll. Hur kul som helst och det var ungefär samma personer på detta pass som även var med på core förra terminen. Några nya ansikten såg jag, men annars det gamla vanliga gänget. Några som var med på core förr var inte med denna gång heller.

Det är två ledare som har passet, men bara en ledare åt gången. Ledare förresten, det heter instruktör. Nettan och Anita. Denna gång var det Anita. Hon sa att det inte är säkert att de har pass varannan gång, det beror på när de kan. Så det kan bli samma instruktör två pass i rad eller liknande. Inte mig emot kan jag tycka, det spelar inte så stor roll. Bara jag får träna, så är jag nöjd liksom.

Jag sa till Annika (min ledsagare) att detta pass är bättre än core. Hon tycker det är kul att variera eftersom vi kört core nu i några terminer.

Vi ska helt klart fortsätta att gå på detta pass.

Vad är lättgympa för alla?

Härlig musik tar oss igenom ett skönt gympapass på ca 60 minuter. uppvärmning, smidighet, styrketräning med din egen kropp som motstånd. Konditionsträning mot slutet av programmet som sedan avslutas med en skön nedvarvning, stretch/tänjningar och avslappning.

Gillar