Fixa med priser och skriva saker

Igår var jag till butik Kreha, för att hämta kläder och saker som man kan ha i deras monter på Kommunhuset. Idag fick jag skriva vad det är för grejor som redan sålts, vad som ska tillbaka till butiken och vad som är nytt.

Det gick jättebra för mig att skriva. Allt var nästan redan klart, bara för mig att titta på vad det är för sak, hur den ser ut, beskriva vad för material, färg, mm. Ungefär såhär "Väska. Liten. Röd med vita blommor. Svart rem 100:-" eller "Örhängen. Stift, guldfärgade. Hjärtan. 80:-". Det där var bara exempel på vad som kan skrivas och vad det är för grejor. Det fanns även grejor i betong och glas, grytlappar, kuddar, munkjackor, grytunderlägg, skärbräda mm.

Kreha är en butik där de säljer hantverk, nytillverkat, linneprodukter, smycken, kuddar, kläder, handväskor, textiltryck, halsdukar, mössor, vantar och produkter tillverkade genom återbruk mm.

Gruppen KREHA består av personer med olika diagnosen/funktionsnedsättningar som är engagerade i socialpsykiatrins dagverksamhet vid socialtjänsten i Timrå. Under sommaren driver verksamheten även bagarstugan, loppis och hantverksaffär ute på Lögdö Bruk.

De har också visning av kognitiva hjälpmedel (hjälpmedel för hjärnan). Enkla hjälpmedel som kan ge dig stöd med tid, planering och kommunikation.

Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå. Ca 5 minuters promenad från centrum i Vivsta.

Gillar

Kommentarer