Filmtips - Sicario

Hallå där ute!

Nu kanske det är många av er som redan sett eller hört talas om den filmen jag tänkte tipsa om, men om inte annat så tipsar jag ändå.

Den filmen jag tänkte tipsa om heter Sicario. Jag såg den igår med min pappa, eftersom han frågade om jag vill se den.

Jag tycker inte riktigt om den där typen av filmer som just den här filmen är, men ändå tycker jag någonstans att den här filmen är bra. Den var inte alls så skrämmande som jag trodde den skulle vara. Inte heller läskig, inte på något sätt. Jag tycker att den föll mig i smaken helt enkelt.

Det var min pappa som föreslog att vi kunde se den filmen. Den är ingen sann historia, men ändå kretsar den kring en knarksmuggling borta i Mexiko, där det satts upp en stängsel mellan gränsen Mexiko - USA.

Handling: I det laglösa gränsområdet mellan USA och Mexiko, anlitas en idealistisk FBI-agent av chefen för elitstyrka för att hjälpa till i ett eskalerande krig mot droger. Tillsammans med en gåtfull konsult med ett mystiskt förflutet, ger sig gruppen ut på en resa som tvingar Kate att ifrågasätta allt hon tror på för att överleva.

Genre: Action, Thriller, Kriminalthriller, Drama, Kriminal, Mysterium Premiär: 18 september 2015 (Sverige, Amerika) Åldersgräns: 16+ Längd: ca 2h (1h 56min)

Filmen finns att streama på Netflix och hyra på sfanytime från 39:- Finns också att köpa på både 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray och DVD.

Gillar

Kommentarer