Filmrecension - Wonder

I veckan tipsade mamma mig om en film hos Viaplay som heter Wonder. Jag tycker den var bra faktiskt. Inte en film som jag hade förväntat mig, men jag kunde liksom på något vis där förutse slutet liksom.

Filmen i sig handlade om en pojke som föddes med en ansiktsdeformation, kallat Treacher Collins Syndrome, som fått opereras otaliga gånger under sitt dittills relativt korta liv på jorden, om man säger så. Jag grät aldrig en gång i filmen, men den berörde mig i alla fall. Jag kan tipsa om den, eftersom den var bra. Man får följa med och se det ur pojkens perspektiv och få hans syn på livet bland annat.

Handling:

Baserat på New York Times-bästsäljaren med samma namn av R. J. Palacio, berättar WONDER den oerhört inspirerande och hjärtvärmande historien om August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation. August ska börja femte klass och för första gången går på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

Skådisar: Julia Roberts, Mandy Patinkin, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Daveed Diggs, Sônia Braga, Ali Liebert, Izabela Vidovic, Millie Davis, Emma Tremblay, Kyle Breitkopf, Nadji Jeter, Bryce Gheisar, Danielle Rose Russell, Noah Jupe Vill du se alla skådisar i filmen, så kan du göra det här.

Inspelningsår: 2017 Genre Drama Åldersgräns: 7 år

  • Filmtips
  • 110 visningar

Gillar

Kommentarer