Fest en vanlig måndag

Hallå I holken. Idag har det varit festligt hos min kära syster. Vi bestämde igår att göra egna räkmackor till lunch. Sagt och gjort, jag köpte med mig lite grejer till det när jag skulle dit. Willys här i Timrå har tyvärr inte tekakor, så det fick bli att vi åt en minibaguette var som vi delade på mitten och fyllde med diverse godsaker. Det var majonnäs, salladsblad, några skivor gurka och räkor på burk i lake. Jag tog dessutom citron på min. Riktigt festligt och gott en vanlig måndag.

När min systerdotter vaknade, så lekte vi lite och höll på. Vi kollade även lite Youtube, eftersom hon ville se Arne Alligator. Innan så lyssnade vi lite på låten "Här kommer Pippi Långstrump". Vi läste också några barnböcker som fanns sedan jag och min syster var små. Bland annat läste vi "Lisen kan inte sova", "Kalas, Alfons Åberg!", "Aja baja, Alfons Åberg". Min systerdotter har koll på att Alfons inte får använda sången, för att den är farlig. Hon är bara 1 år och 8 månader, men vet ändå så jättemycket.

Hoppas att du haft en fin och bra dag.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #västernorrland #norrland #fromtimråwithlove #timrå

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Är det en dag som behöver mer fest så är det måndag 😊 Heja på!

nouw.com/handlasmart
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är sant. Hoppas att du haft en fin och bra du också idag 🤗

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är sant. Hoppas att du fin och bra dag du också idag 🤗

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Åh räkmackor. En riktig favorit. 😍

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är så himla gott att det är svårslaget ♥

nouw.com/mynameisjossan