Ett tokigt äventyr

Den här läste jag i någon läsebok eller vad det var, då jag gick i skolan. Jag kommer ihåg att den var riktigt bra. Har funderat på den till och från, för att kunna lista ut hur den var. Jag kom inte riktigt på det och så ikväll sökte jag via Google och fann den direkt.

Ett tokigt äventyr

Jag bor på Köttbullsvägen 38, 5 trappor upp på nedre botten. Där låg jag nu i min bottenlösa säng och läste spännande tågtidtabeller. Plötsligt hördes ljudlösa steg i vardagsrummet, en man kom in med en bladlös kniv utan skaft i handen. Han stack den i hjärtat på mig, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen så jag överlevde. Jag sprang ner till hamnen där båtarna guppade och bryggorna tutade.

Jag seglade ut på en brygga och kom i land på en obebodd ö, där det dansade nakna kanibaler med händerna i byxfickorna. Jag kikade in genom dörren och klev in genom fönstret, på bordet låg en uppäten ostmacka som jag åt upp. Sprang ut i skogen då jag blev övervallen av två lejon. Det ena lejonet sköt jag mitt sista ryggskott. Sedan lyfta jag bomull så att jag fick ryggskott och med det skottet sköt jag det andra lejonet.s

Gick längre in i skogen och ramlade ner i en grop. Där nere ställdes jag öga mot öga mot en tiger. Nu hände mitt liv på en tråd, på den tråden klättrade jag upp. Sedan sprang jag ner till stranden och skrek så det eka, på den ekan hisstade jag gomseglet och seglade hem.

Gillar