Ett par sanningens ord

Om man inte blir accepterad för den man själv är, hur ska man kunna acceptera sig själv? Svårt att svara på, men det är ju så det är.

Om du till exempel skulle ha jättebra självförtroende och någon skulle se ner på dig, för att du är den du är. Skulle inte ditt självförtroende vara i botten då? Jo, självklart. Du skulle bli ledsen, kränkt och allt vad det nu kan vara. Du skulle fråga dig själv vad det är du har gjort som gör att andra har rätten att se ner på dig.

Det finns även folk som ser ner på vad man gör. Gör man inte som den personen vill, då får man skit för det. Gör man som personen vill, då får man kanske skit för det också. Man kanske utför det man ska göra helt fel? Who knows. Folk är aldrig nöjda, alltid ska de hitta något att klaga på. De klagar bara för att det ska klagas.

Jag tycker inte om att bli beskylld för någonting jag inte har gjort. Tänker inte stå till svars inför någonting man inte gjort eller ens kommer på tanken att göra, vad än det gäller. Helt sjukt.

Vad grundar folk sina elakheter på och var hittar de sina egna sanningar någonstans? Jag bara undrar. Det känns trist att man inte kan få vara sig själv, om man nu vill det.

Tacka vet jag djur, på gott och ont. De är helt okomplicerade och de finns alltid där. Det spelar ingen roll vad det gäller. Särskilt hundar finns där i alla lägen.

Jag ska inte kasta skit över mina medmänniskor. Alla är inte rötägg, men det finns de som verkligen är det och det är synd att de ska behöva sprida negativ stämning över folk, om de nu gör det.

Jag tänker bara på alla krig som finns. Det är ju inte så konstigt att det finns krig, när folk är som de är. En del vill utplåna människan från jorden och stå som ensam härskare på toppen. Helt sjukt.

En del får fly hus och hem, med små barn skrikandes över axeln i ren rädsla och panik. Om det skulle hända så att vi i Sverige måste fly, var skulle vi ta vägen? Vem eller vilka skulle öppna sitt land för oss och ta emot oss med öppna armar?

Jag hoppas inte på ett nytt världskrig, men man kan inte vara säker på någonting nu för tiden. Det är så sjukt hur allt har blivit och hur det kommer att bli i framtiden.

Folk trycker ner varandra, bara för att man kanske inte har de där stora brösten som man trycker upp i kameran på sin profilbild på sociala medier. Man kanske inte ser ut som det behagar männen att man ska se ut eller vad det nu kan vara.

Alla människor är tack och lov inte så, vilket är skönt.

Det kan ju även vara tjejer som kränker andra eller ser ner, inte bara männen.

Ta hand om varandra där ute. Sprid kärlek, inte hat. Löv ya!

  • Tankar
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Birgitta
,
Hej! Jag vill informera dig om att någon har snott hälften av ditt fina inlägg och publicerat det som sitt eget här: http://nouw.com/familjenojag/ett-par-ord-28060685
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack för tipset. Den där människan har varit på mig förut också, samt andra. På grund av detta är det folk med mig som funderar på att sluta blogga
nouw.com/mynameisjossan