Epilator / Epistick - Hårborttagare för Ansikte

Hallå hallå. Jag kommer här att tipsa om en riktigt bra grej faktiskt. Jag har använt den några gånger och den gör verkligen sitt jobb vill jag lova. Det var min mamma som tipsade mig om denna, efter att ha sett på Go' kväll och sa att denna grej ska vara så fantastiskt bra. Den de i programmet heter Isicare och är en epileringspinne. Du kan själv se klippet från programmet här.

Har man som jag väldigt mycket eller i alla fall hår i ansiktet och brukar stå med pincett för att få bort de grövsta stråna, då är detta ett bra tips. Det känns att man tar bort strån med denna grej och ja, det svider lite men inte så att det inte går över direkt efteråt.

Innan användning:

- Clean the face suitably, after lets the pore open fully uses

- After the suitable use spreads wipes puts on make-up the water heat preservation and the contraction pore

- Recommended a number of times between skillful master hair removal techniques

- If has the sensitive situation, please immediately stop the use

För att använda själva stickan:

- Böj stickan som ett uppochnedvänt U och placera den på den ytan där du vill ta bort håret.

- Håll i stickan och vrid den i motsatt riktning.

- Håret fastnar mellan stickans spiraler som griper tag i håret och drar lös det från roten.

Bilderna är klickbara, om du vill se de större.

För att få denna grej att funka, bör du snurra dessa handtag åt motsatt håll när du har böjt den som ett uppochnervänt U och håller den mot huden där du vill avlägsna håret.

För mig har dessa pluttar (handtag) lossnat efter mycket användning, men det är då ingen fara. Det är bara att skruva tillbaka de för hand och sedan använda grejen som vanligt igen. Jag har heller inte rengjort min hud innan jag använt denna grej, så det behöver man inte om man inte vill.

Att rengöra är också lätt, jag drar bara isär den lite lätt och skakar ur eventuella hårstrån. Man behöver inte dra så hårt att själva grejen inte går att få tillbaka till sin ursprungliga position igen. Nej, verkligen inte.

Även om detta inte är ett samarbete, så funkar den här lilla rackaren utmärkt bra för mig. Den funkar bra till att ta bort den lilla mustaschen man kanske inte vill ha kvar också och inte bara ta bort de grövsta stråna med.

Förlåt för usel video till hur man använder denna, men jag hittade tyvärr ingen bättre med instruktioner.

Vill du köpa en egen? Googla på face epi roller sverige, vilket jag gjorde och fick upp en massa olika förslag och många olika sorter av dessa. Jag har bara använt den jag tipsar om.

  • Tips
  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer