En dikt kanske?

Hallå i den berömda holken!

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde igår kväll, men jag hade en dikt på hjärnan som jag skrev upp. Jag gjorde den helt själv, så jag har inte stulit någonting från någon annan. Den handlar inte om olycklig kärlek eller liknande heller, den är bara rätt upp och ner skriven av mig. Inga hard feelings mot någon eller något heller, för den delen. Jag ville bara skriva och när jag väl sätter igång, då går det fort, En dikt kan bli klar på 5 minuter för mig, även om jag inte hade någon idé från början. Jag kommer på saker under skrivandets gång, vilket jag gjorde igår kväll.

När jag läste den för min morfar via telefonen idag, så sa han "den handlar väl inte om mig?" och sedan kom han på sig själv med "Nej, det gör den nog inte".

Min bästa vän tycker det är mer en sångtext och ja, det kanske det är. Jag har inte tänkt på något särskilt liksom. Skulle faktiskt vilja skriva en sångtext/låttext till någon i framtiden, men vet inte vem eller vilka som skulle vara intresserade. Själv kan jag varken noter, spela instrument eller sjunga. Där gick det genast åt skogen.

Här är dikten eller vad det nu ska vara. Kopiera inte för egen del, utan låna gärna inspiration till att skriva något eget. Vill du använda samma tema som mig, då är det okej.

Löven, de faller ner till marken. Jag plockar vissnade rosor i parken. Träden skiftar färg.

Jag ser dig (ja, jag ser dig) du finns på min Instagram (Instagram). Vi har bråkat förut, slagits med ord och sårat varandra. Kommer vi någonsin kunna hitta tillbaka, som många av de andra?

Dina bilder betyder inte ett skit, ändå vill jag bara att du ska titta hit. Ett vackert ord, ett förlåt, ett hjärta som brister ut i gråt.

Någon av oss borde höra av sig ibland, kanske sträcka ut en hjälpande hand? Det är nu det behövs som mest. Det är nu jag behöver höra din röst, eftersom den ger mig så mycket tröst.

Dina bilder betyder inte ett skit, ändå vill jag bara att du ska titta hit. Ett vackert ord, ett förlåt, ett hjärta som brister ut i gråt.

Morgondagen är långt borta, men ändå så nära. Kan du inte komma hit nu min kära? Jag behöver ditt hjärta som slår, nära mitt här och nu... Jag och du.

Det är nu jag vill att du ska berätta, läka de sår som som gång på gång rivs upp. Jag vill att du ska bygga en mur, en mur av kärlek, en mur av vänskap, en mur av dig och en mur av mig.

Men... Dina bilder betyder inte ett skit, ändå vill jag bara att du ska titta hit. Ett vackert ord, ett förlåt, ett hjärta som brister ut i gråt.

Ja, det är som när löven faller ner till marken, i den där parken. Ja, löven skiftar färg.

Dina bilder betyder inte ett skit, ändå vill jag bara att du ska titta hit. Ett vackert ord, ett förlåt, ett hjärta som brister ut i gråt.

Har du hittat någon annan? Någon annan än mig?

Jag hörde aldrig ordet förlåt, i alla fall inte från dig.

Gillar

Kommentarer