En dag med mina pärlplattor

Idag har jag typ suttit med mina pärlplattor på jobbet. Gjorde en igår och en idag. Hade inte så mycket annat för mig kan tilläggas, efter att jag gjort det jag hade till uppgift att göra.

Sedan har jag tagit tag i vissa saker, messat vissa personer om saker och ting. Det går inte så bra med det jag tänkte, eftersom att Frida (hunden) fortfarande löper. Jaja, det får bli en annan gång. Man vill ju inte ställa till det för sig så mycket att man senare inte får träffa Frida igen, I alla fall inte jag. Jag ska se till att sköta mig, så att det inte händer saker som blir mitt fel och kommer gnaga på mitt samvete.

Här kommer i alla fall bild på mina pärlplattor. De sitter på dörren i min lägenhet med häftmassa. Den där fjädern är från Super Mario på 90-talet.

Gillar

Kommentarer

Ebba,
Snygga!
Sv, Synd att du gör det, jag trivdes inte alls med att sidan inte uppdaterades och att bilderna inte alls var stora nog för det jag ville nå ut med. Jag hoppas din åsikt ändras med tiden 😊
ebbagranholmstrom.blogg.se
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tycker ju inte att din blogg är kass, det har jag inte påstått. Jag tycker bara att jag kände mig mer hemma på din förra blogg. Jag kanske har varit taskig nu, som skrev det? Du är jätteduktig på allt vad html och koder heter. Du gör ett jättebra jobb btw!
nouw.com/mynameisjossan
Ebba,
Sv; Nej nej, det har du inte påstått heller 😊 Vi får alla tycka olika och jag kände bara att jag ville byta portal för att utveckla mig, jag kände inte att jag kunde utveckla min kreativa sida på samma sätt och nu när folk börjat med youtube så drog min blogg ner i läsarantal. Så jag kan nu utveckla min fotografiska sida här på blogg.se . Tusen tack för dina fina ord <3
ebbagranholmstrom.blogg.se
mynameisjossan
mynameisjossan,
Ska du fortsätta med YouTube?
nouw.com/mynameisjossan