En bild jag inte trodde jag hade

Hallå där ute. Jag håller på att göra en fotobok till min lilla systerdotter med olika djur i naturen jag fotat, både på resor i utlandet och här i Sverige. Jag vet att hon kommer att bli glad, eftersom hon gillar naturen och kommer ihåg insekter, maskar, apor, katter, hundar mm.

Till myrorna säger hon "myja tampa" (myra stampa) och jag försöker lära henne när vi läser bok, att man inte ska stampa på myrorna. En gång när vi var utomhus, så böjde hon sig ner, så att hon nästan stod på huvudet. Då ville hon pussa på dessa myror. Det fick hon inte, så klart. Annars är hon en jäkla naturälskare, som tycker mycket om naturen och så vidare. Det är bra tycker jag.

Nog om detta med min systerdotter.

Eftersom jag nu letade efter bilder på en katt jag fotat, så blev det att jag hittade en bild jag aldrig trodde att jag hade fotat. Jag minns att jag fotat kattor förr, men inte att jag fotat just denna bild. Jag fick leta igenom min instagram, eftersom jag vet att jag lagt ut bilder där på kattor. Jag hittade då denna fina bild, från Öland 2016.

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Fotoböcker är det bästa!
nouw.com/malinedlund
mynameisjossan
mynameisjossan,

Särskilt för yngre barn också tycker jag. Det kan vara kul att min systerdotter får lära sig olika djur som finns på vår jord och att alla djur av samma sort inte behöver se likadana ut


nouw.com/mynameisjossan