En besviken förmiddag

I förmiddags ringde det på dörren. Jag hade inte tänkt att öppna, men såg vem det var.

Det var en jag känner som gång på gång står på hallmattan och snackar några minuter, innan det är dags att gå hem igen. Det är alltid samma sak, eftersom personen aldrig kan komma efter lunch, utan alltid innan. Skyller alltid på att det är dags att gå hem, för att sambon har fixat lunch och måste komma hem för att äta.

Det där förstörde min morgon, men jag är inte direkt förvånad över beteendet som personen har. Själv blir jag besviken gång på gång. Hade heller inte lust att lyssna på saker jag sade, utan pratade i munnen på mig. Jag fick be personen lyssna när jag pratade. Alltså fy vad tråkigt, detta förstörde min dag.

Ångrar att jag gav portkoden till denna person från början. Talade om att telefonnumret till personen är blockat, så personen kan inte få tag på mig genom att ringa. Både mobilnummer och hemnummer är blockat. Skönt, för att då slipper jag ha kontakt och bli besviken gång på gång, men det sa jag aldrig.

Jag saknar personen på ett sätt, men det är skönt för mitt mående att inte ha kontakt. Jag klarar inte av att ha kontakt med personen, eftersom jag blir besviken gång på gång av att ha kontakt.

Efter att ha stått på hallmattan, så drog personen vidare. Skulle köpa tidningen och sedan gå hem igen, för att äta lunch.

Gillar