Elektrisk tändare med USB

Till att börja med ska jag meddela att jag inte har något samarbete med smartasaker.se på något vis alls.

Har du någonsin sett en tändare eller provat en tändare rättare sagt, som laddas med hjälp av USB? Inte jag heller förrän mina pappa fick en liknande tändare från sitt jobb förra året. Jag blev helt frälst i den här metoden att använda tändaren.

För det första så behövs ingen gas eller vad det är man har i vanliga tändare. Man kan använda den om och om igen, eftersom man laddar via USB och sedan är det bara att köra liksom.

Jag som är rädd för eller mer försiktig när det kommer till tändare med gas. Jag är liksom rädd att bränna mig när jag använder kortare tändare (vanlig modell). Med den här behöver jag inte vara ett dugg rädd eller ängslig, eftersom jag kan tända ljus precis som jag själv vill.

Jag använder inte levande ljus hemma hos mig, men när jag är hos mina föräldrar så brukar jag tända ljus utan att de frågar om jag kan. Förut frågade alltid mamma om jag kan tända ljusen och med en sådan braständare kunde jag, eftersom den är längre. Med den här modellen kan jag göra det, utan några som helst problem och jag gör det gärna utan att någon säger till mig eller frågar om man kan tända ljusen. Det bara händer av sig själv, vilket är himla skönt.

Att släcka ljusen är en helt annan sak och det vågar jag inte göra om det är stora stearinljus eftersom jag är rädd att det skvätter stearin på händerna om jag håller handen bakom, så det överlåter jag till någon annan.

Om jag inte minns fel, så har min pappa en vit tändare. Jag vet att det inte hör hit, men ändå ville jag ta med den informationen till er.

Fakta om tändaren:

  • Uppladdningsbart batteri
  • Tänder ljus och brasor
  • Räcker till 150 tändningar


Med en elektrisk och uppladdningsbar tändare kan du enkelt tända ljus, brasor och gasspisar! Du slipper fylla på med ny gas och kan istället ladda upp det inbyggda batteriet och använda tändaren om och om igen.

När du trycker igång tändaren flödar en elektrisk ljusbåge mellan två poler i toppen av tändaren. Den elektriska ljusbågen är mycket varm och tänder snabbt både ljus, papper och gasspisen. Tändarens säkerhetslås döljer tändningsknappen, så skjut upp säkerhetslåset för att komma åt tändningsknappen.

Batteriet räcker till ca 150 antal tändningar. När batteriet är slut kan du ladda upp tändaren igen med USB-kabeln som följer med i paketet. Du kan ladda tändaren i ett valfritt USB-uttag eller använda en telefonadapter (köps separat) för att ladda tändaren direkt i väggen. Laddningstiden är ca 2-3 timmar.

Tändaren är belagd med silikon och ger ett bra grepp i handen.
Mått: 20 cm x 2,3 cm x 1,5 cm

Du hittar tändaren här, ifall du vill köpa en likadan

  • Tips
  • 107 visningar

Gillar

Kommentarer