Det var över så fort

Hallå där ute. Nu tänker jag berätta någonting som var riktigt coolt. Du får tro mig om du vill, men det gick så fort att jag varken hann fota eller filma. Det var över på ett ögonblick kändes det som.

Det jag tänker skriva om hände uppe på Skönviksberget/Birstaberget i Sundsvall. Ja, jag kan se det hemifrån min balkong. I alla fall där masten står på slalombacken.

Nu har jag ingen koll hur långt det är fågelvägen, men det gör ingenting i det stora hela. Det jag vill komma med är någonting som jag såg i en liten sekund eller liknande. Det var i alla fall över på ett ögonblick.

Det jag såg var som ett klot som kom farande rakt ner, såg inte var det kom ifrån eller så. Det var ungefär som om det skulle vara samma sken som en vanlig glödlampa men starkare på något vis. Det där klotet snurrade ner från någonstans och bara ramlade rätt ner med ett rejält ljussken. Det såg ungefär ut som om det skulle börja brinna när det där ljusskenet träffade marken. Det gjorde inte det som tur är, men det såg häftigt ut. Min pappa som följt med mig hem till porten efter att jag varit hos mina föräldrar var precis på väg hem igen. Han såg inte, för han gick med ryggen emot. Jag frågade honom om han sett, men det hade han inte gjort. Jag berättade för honom och han kunde inte förstå vad det var för någonting.

När jag frågade min mamma efter att ha ringt och berättat för henne, så trodde hon det kunde ha varit ett stjärnfall. Jag själv vet inte alls, men coolt var det att se. Synd bara att jag inte hann varken fota eller filma fenomenet. Hade varit så kul att kunna visa det till min berättelse. Jaja, man kan inte få allt alla gånger och det är förståeligt.

  • Annat
  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer