Det var ett tag sedan

Ja, det var ett tag sedan jag satt vid min dator och skrev ett inlägg. Jag har saknat det och känner att jag mår så bra att jag äntligen kan göra det.

Jag har också varit en sväng till mitt jobb idag, även om det vi gjorde inte var någonting särskilt ansträngande. Jag har ändå varit där och det är alltid något. Du kan läsa här, vad som gjordes när jag var på jobbet idag.

Det är så skönt med en mjukstart också, efter att man har mått dåligt och känt sig sliten i både kropp och hjärna. Imorgon ska jag ta det lugnt och vila upp mig, så jag kommer inte att jobba någonting. Det är en helt annan sak, eftersom jag ska iväg en sväng på eftermiddagen och behöver vara pigg då.

Såhär kan det tyvärr se ut, om man som jag har atopiskt eksem. (se bilden här under) Det kan vara värre vissa gånger och bättre vissa gånger. Det är värre när det är torr luft utomhus faktiskt. Jag har det faktiskt enda in i hörselgångarna, så jag får ta öronolja. Den öronoljan jag har är riktigt bra och heter Vaxol. De gånger jag kommer ihåg att använda den, så är den guld värd.

En salva som är bra när man är väldigt torr, som jag fick rekommendation av min moster att använda heter Eucerin Aquaphor. Den är bra mot torrt och sprucket skinn, torra händer och nagelband, hälsprickor och torra fötter, samt barnets känsliga hud.

Mitt atopiska eksem kan jag ha både på händerna, i öronen och på ögonlocken ungefär.

Annars händer det inte så mycket kan jag tro. Ska förresten ta mig an att sträcka lakanet i sängen, innan läggdags nu. Det är inte så skönt att ligga på ett knöligt lakan.

Gillar

Kommentarer