Det ser ju väldigt konstigt ut

Hallå därute i den berömda holken. Jag har tittat på lite leksaker, eftersom jag bara fick lust att titta och upptäckte någonting konstigt.

Familjen Jones i serien Brandman Sam finns i små figurer som barn kan leka med. Gissa vad jag upptäckte då jag kollade på dessa leksaker av familjen Jones? Jo, att den där kvinnan/tjejen har kjolen på fel ställe. Det ser inte alls snyggt ut. Jag tror inte det kommer vara så många barn som känner att de tycker det är kul att leka med dessa figurer om de ser ut sådär.

Alltså bara nej, vad är det som hänt? Är det fel i produktionen och de bara måste få ut dessa till försäljning snarast möjligt och inte har tid att åtgärda felet eller vad är det? Det ser ju inte bra ut i alla fall.

Jag kollade hennes namn, vilket var både Bronwyn Jones och Bronwyn McShell-Griffiths. Jag vet inte vilket efternamn som är rätt, men jag tror Jones. Vet du?

Såhär ska det ju se ut med kjolen och så vidare. Det där är inte ens snyggt gjort på den där plastfiguren tycker jag.

Hade jag varit tillverkaren av de där leksakerna, så hade jag absolut gjort om och gjort rätt.

I dagens läge handlar ju allt om pengar, vilket är synd. De kanske inte vill lägga mer tid på att fixa till och förlora pengar på det. Vem vet?

P.S Ny teori från min syster att det nog är en sjal hon har runt höfterna på den där plastfiguren. Jag vet inte. Vad tror du?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #konstigt #någotkonstigthände #nejtack #nej #vadhändedär #vadhänder #leksak #leksaker #toys #brandman

  • Annat
  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Har aldrig sett förut. Familjen Jones. Ja, kan det vara en sjal runt kjolen. Har man det? 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ingen aning om man har, men i barnprogram kanske man har allt möjligt? 🙂

nouw.com/mynameisjossan