Det här visste du nog inte

Jag vet att det är nya följare här på min blogg, därför tänker jag berätta något om mig som du kanske inte vet. Jag tycker det är kul för alla nya att få veta någonting om mig, som du kanske inte visste.

Jag kommer inte ge dig det där uppenbara som att jag heter Josephine, är 32 år och bla bla bla. Jag kommer ge er det jag tycker är roligare att få veta.

1. Jag har en tandborste i mitt kylskåp.
Det är för att jag har en bettskena jag använder nattetid. Det är den jag har en tandborste till, för att kunna borsta ren med diskmedel efter användning varje morgon.

2. Ibland brukar jag lyssna på Björn Rosenström.
Det är nostalgi sedan jag var barn. Hade en kompis under den tiden, vars lillebror lyssnade på honom och då blev det så att jag också lyssnade. Sedan hade jag en del musik hemma hos mig också med Björn.

3. Jag läser oftast böcker som riktar sig till tonåringar eller äldre tonåringar vill säga. Jag är en sådan som tycker mycket om den typen av böcker som både riktare sig till tonåringar eller unga vuxna.

4. Jag har en systerdotter som är den bästa personen jag vet här i världen. Hon tycker så mycket om mig hon också och blir så glad när jag kommer dit för att hälsa på ibland.

5. Jag har en bästa vän. Hon är 60+ och världens bästa. Vi har haft mycket kul tillsammans genom livet, vilket jag uppskattat mycket och även hon också. Det är jag som fått henne att se annorlunda på världen, alltså se den på ett helt annat sätt. Hon brukar ofta säga att det är jag som lärt henne väldigt mycket saker, som hon inte ens har tänkt på.

Bilden här ovan är från arkivet

Gillar

Kommentarer