Det här suger!

Just nu känner jag inte att jag har någon tinnitus. Det där kan ändras fort, jag känner mig bara allmänt uttråkad på så många plan.

Ikväll kan jag inte gå på träningen med medelgympa, på grund av att de har musik igång under passet. Inget fel med musik, men det gör att jag säkerligen kommer att få min tinnitus tillbaka. Längtar inte alls. Får försöka sikta på att dra till vattenträningen imorgon istället. Jag vill inte ha tinnitus, men det är vad jag får leva med.

Inte gjort någonting vettigt på hela dagen. Har bara sovit någon timma efter frukost, sedan legat på soffan och glott på filmen "Sanning eller Konsekvens" från 1997. Den funkar inte i min Blu-ray-spelare, men i pappas funkar den kanon. Därför såg jag den där på DVD. Inte världens bästa film nu för tiden, men när den kom... ja, då var den väldigt bra tyckte jag. Hade även boken, som jag läste flitigt flera gånger om. Den minns jag att jag fick av min kära moster.

Jaja, nog om detta. Hoppas att du haft en bra dag, med allt vad det innebär. Nu ska jag göra annat tänkte jag och inte dega framför datorn.

  • Tankar

Gillar