Den suger kängurupung

Jag började se en urkass film via Netflix, som jag dessvärre inte kommer att kolla klart på. Hur usel är en film om man väljer att inte titta klart på den? Ja, mycket usel.

Filmen jag såg heter "Riding in cars with boys" eller på svenska "Pojkarna i mitt liv". Redan där av titeln kanske jag borde fattat? Nej, inte det. Jag var ju bara tvungen att kolla på den och inte lite heller, jag kollade halva filmen eller något ditåt. Den var ju typ så dålig, att jag inte finner ord.

Handling:

15-åriga Beverly är en begåvad tjej som har en talang för att skriva. Hennes lärare spår henne en framtid på college, men hon är som alla andra tonåringar 1965: fräck, kul, hetsig, rebellisk... och galen i killar! Drabbad av hjärtesorger söker Beverly tröst hos Ray, en strulig, inte särskilt kvicktänkt 18-årig vagabond. Mötet med Ray förändrar hennes framtid och försämrar drastiskt hennes utsikter.

Denna humoristiska och gripande historia bygger på en självbiografi av författarinnan Beverly Donofrio. En bitterljuv historia om hennes kamp för att överleva de spratt som ödet spelar henne. Bakom filmen står samma gäng som på sin tid skapade filmsuccén "Big" och i huvudrollen som den okuvliga Beverly imponerar DREW BARRYMORE (Charlies Änglar, Never been kissed). Dessutom medverkar JAMES WOODS (Generalens dotter), BRITTANY MURPHY (Stulna år, Don't say a word) och STEVE ZAHN (Du har mail, En djävul till flickvän) i denna oemotståndliga filmpärla!

Skådisar:

Drew Barrymore – Beverly Donofrio
Steve Zahn – Ray Hasek
Adam Garcia – Jason
Brittany Murphy – Fay Forrester
James Woods – Mr. Leonard Donofrio
Lorraine Bracco – Mrs. Teresa Donofrio
Rosie Perez – Shirley Perro
Sara Gilbert – Tina Barr
Peter Facinelli – Tommy Butcher
Mika Boorem – Beverly Donofrio - 11 år
Celine Marget – Janet Donofrio - 8 år
Vincent Pastore – Farbror Lou
Maryann Urbano – Faster Ann
  • Hiss/Diss
  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer