Dans på schemat ikväll

Denna kväll har jag varit på "Lättgympa för alla". Det var superkul, mycket dans denna gång och mindre fokus på mage. Jag tycker det passar mig perfekt faktiskt, älskar att dansa. Hade bara så svårt att hänga med i koordinationen. Jag gjorde så gott jag kunde, även om det ibland blev lite fel för min del. Vänster arm och höger ben samtidigt, nej... där blir det lite förvirrat för mig bland annat. På det stora hela var det en annan instruktör som jag aldrig haft förr. Blev glatt överraskad av hur bra hon verkligen var och smidig som en orm.

Jag är nöjd med träningen, bättre kan det inte ha blivit tycker jag och då menar jag det. Tusen tack för ett riktigt bra pass med mycket hopp, studs, spring och den biten, blandat med koordination.

Vad är lättgympa för alla?

Härlig musik tar oss igenom ett skönt gympapass på ca 60 minuter. Uppvärmning, smidighet, styrketräning med din egen kropp som motstånd. Konditionsträning mot slutet av programmet som sedan avslutas med en skön nedvarvning, stretch/tänjningar och avslappning.

Gillar

Kommentarer