Dagen suger

Denna dag har varit supertrist, det har sugit så mycket som det bara går att suga.

Jag är så otroligt trött på allt vad dagen har bjudit på. Skulle bara vilja åka iväg denna kväll, så långt bort man kan komma. Rensa skallen, skrika och få bort en massa tankar.

Det funkar inte riktigt så, men man kan ju hoppas på det. Kanske ska fråga om någon skjutsar mig till världens ände imorgon, lite väl sent att komma på detta just nu.

Själv vet jag inte om jag klarar av mitt liv längre. Det känns helt meningslöst att vara så trött som jag är just nu. Ska väl ta och uppsöka min tandborste, så blir det bättre imorgon.

Time to läsa lite bokmanus efter läggdags. Jag har en hel bunt med mitt bokmanus på 112 sidor. Jag ska väl se till att läsa lite av det ikväll, så att jag sedan kan sova gott.

Ögonen känns inte riktigt okej just nu, skulle bara vilja stänga dessa och glömma dagen som varit. Bättre att blicka framåt och ta nya tag imorgon eller något.

Jag skulle inte ha någonting emot att betala din bensin, bara vi drar ifrån kommunen. I alla fall så länge att det blir någon skillnad liksom

Gillar

Kommentarer

Varganess
Varganess,
Vad tråkigt att du mår så, hoppas att det blir bättre snart! :/ Vad är det för bokmanus som du ska läsa? 😊
nouw.com/varganess
mynameisjossan
mynameisjossan,
Idag har jag fått umgås med min sötnos, föräldrarnas ena grannes hund. Då har jag mått väldigt bra. Men innan det var jag så trött och slut, att jag inte orkade med mig. Det bokmanus jag läser igenom är ett som jag ska skicka in till ett företag så småningom, i hopp om att det ska bli antaget. Jag skriver utifrån mig själv och min diagnos Aspergers Syndrom. Just nu är det min käre mor som håller på att hjälpa mig att rätta till och fixa, samt min syster
nouw.com/mynameisjossan