Dagen har bjudit på...

I dag slutade jag tidigt från jobbet. Tänkte gå ut med Frida (hunden), men hennes matte hörde av sig. Frida har blivit sjuk och hängig. Hon ska till veterinären på måndag, så jag kan inte gå ut med henne. Tyvärr. Jag blev orolig och grät, eftersom jag trodde att hon skulle dö. Matte skrev till mig att det kommer hon inte göra. Det visar sig inte vara så allvarligt med den lilla fröken.

Efter jobbet gick jag hem (slutade 12.30) och lade mig för att sova i 2 timmar. Skönt och behövligt, jag kände mig helt slut. Jag har haft en vecka med mycket att göra eller kanske inte, men trött och slut är jag ändå.

Ikväll blir det hem till mina föräldrar för att äta middag och umgås. Ska bli gött. Har inga planer för kvällen i övrigt. Sitter just nu och lyssnar på Miriam Bryants låtar från "Så mycket bättre". Otroligt bra och skönt att lyssna på.

Idag på jobbet hann jag inte göra så mycket. Skrev några små recept, men inte mer än så. Hann inte med någonting mer efter att vi druckit te och kaffe, samt gått igenom nyheter som vi klippt ur tidningar igår.

Har jag någonting mer att komma med? Tror inte det dock!

Förlåt att jag inte har någon bild att kunna dela med mig av till inlägget, men det gör väl ingenting hoppas jag.

Gillar